Om MBridge

Siden er under udvikling.

Forum

Følg med i opdateringer, kommentarer mv. Klik her

Historie

MBridge blev udviklet omkring 2012.

Udvikleren af MBridge følte at tilmeldinger til åbent hus/drop in ved hjælp af lister på spillesteder, e-mails eller ved indtaling på telefonsvarer var håbløs umoderne. Der gav alt for megen administration.

Som medlem af Varde Bridgeklub blev klubben aktiviteter grundlag for udvikling af Mbridge. Indledningsvis primært til online tilmeldinger til åbent hus/drop in.  Den første version i 2012 hed VBridge. Skiftede et par år senere til navnet MBridge, idet "nogen" havde taget kontrollen over VBridge mailsystem og udsendte spam. Webhotellet lukkede af den årsag VBridge (sandsynligvis kun midlertidigt). Men der var allerede flere klubber på systemet, så tilmeldingssystemet skulle virke. Et nyt domænenavn blev købt og systemet fortsatte under det nuværende navn MBridge.

MBridge bredte sig ved mund til mund metoden. Der er på intet tidspunkt brugt midler til reklame. MBridge er dog blevet positiv omtalt i forskellige sammenhæng, hvilket har været med til at udbrede kendskabet.

Det viste sig hurtigt, at der var behov for at udvide systemet. Her blev distrikt Sydjylland grundlaget for udvikling af et system, hvor man kunne have 7 hovedaktiviteter. Hver med 10 underliggende tilmeldingslister.  Det viste sig senere at mange større klubber havde samme behov.

Sideløbende blev der udviklet en smartphone version af både den lille og store system. Disse versioner mangler dog nogle få funktioner i forhold til PC og iPad versionen.

 

Udvikler

Niels Jørgen Madsen (kendt i bridgeverdenen som Jørgen Madsen).